top of page

Praktijk voor: (ambulante) begeleiding voor schoolgerelateerde hulpvragen en executief functioneren,

Cognitieve gedragstherapie en EMDR

unnamed.png

Mark Peter

Mijn naam is Mark-Peter Hof en ben sinds 2022 onderaannemer bij Jody Schoolpsychologie voor ambulante begeleiding. Vorig jaar ben ik  gestart met mijn eigen bedrijf Reboot Trajectbegeleiding. Inmiddels werk ik alweer 7 jaar met jeugd als trajectbegeleider/coach en ben sinds 2021 SKJ geregistreerd jeugd en gezins-professional.

Mijn aanpak kenmerkt zich door het aansluiten bij de jongere en zijn leefwereld, hierdoor probeer ik een vertrouwensband op te bouwen waardoor ik met de jongere een duurzame werkrelatie kan opbouwen.

Ook kenmerkt mijn aanpak zich door het samen op zoek te gaan naar een manier waardoor het wel gaat en een positieve benadering op de situatie. Hierbij betrek ik de omgeving van de jongere waardoor deze vanuit verschillende kanten ondersteunt wordt naar het creëren van perspectief!

Ik vind het belangrijk dat elk kind zich optimaal kan ontwikkelen binnen zijn of haar mogelijkheden en help hier graag bij.

In het verleden heb ik op hoog niveau gesport. Hier heb ik geleerd om te vertrouwen op anderen, altijd door te zetten en te geloven in jezelf. Deze eigenschappen neem ik mee in mijn werkwijze met de jongere.

Contact

mark-peter@reboottraject.nl 

06 11 26 37 78

De website van mijn organisatie is: www.reboottraject.nl

bottom of page