BrainGame Brian

Kan elk moment gestart worden

 

Executieve functies zijn hersenfuncties die helpen bij het vasthouden en richten van de aandacht, het plannen, organiseren, sturen en het controleren van gedrag. We hebben ze dan ook nodig bij alles wat we doen, bij al ons doelgerichte gedrag. Bij kinderen met ADHD (en andere diagnoses) weten we dat (sommige van) deze functies minder sterk ontwikkeld zijn. Pas de laatste tien jaar blijkt dat deze functies ook te trainen zijn.

 

Bij kinderen met ADHD zijn vooral werkgeheugen (informatie kunnen vasthouden die je nodig hebt bij een taak), inhibitie (op je rem kunnen staan en afleidingen kunnen weerstaan) en cognitieve flexibiliteit (makkelijk kunnen aanpassen als de situatie of taak veranderd) zwak ontwikkeld. Vandaar dat juist die functies getraind worden in Braingame Brian.

 

Netwerken voor jongeren

Op aanvraag

 

In de training Netwerken voor jongeren wordt op een ervaringsgerichte, interactieve wijze aandacht besteed aan het onderwerp netwerken. Wat is netwerken? Wat zijn netwerkvaardigheden? Netwerk ik eigenlijk al? Hoe ziet mijn eigen netwerk eruit? 

 

Deze training is bedoeld voor groepen jongeren uit het MBO, die graag eens meer zouden willen leren over netwerken. Bijvoorbeeld vanwege een stage of beginnende loopbaan.

 

De training is ook beschikbaar voor studenten/

pasafgestudeerden van andere opleidingen.

Please reload

Contactgegevens:

 

Praktijk Jody Schoolpsychologie

Brilweg 21a

9801 GC Zuidhorn

 

E: info@jodyschoolpsychologie.nl 

Kwaliteitskeurmerk:

Psycholoog NIP

SKJ-geregistreerd 100019673

 

KvK 63606976

AGB 94103465

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now