top of page

Praktijk voor: (ambulante) begeleiding voor schoolgerelateerde hulpvragen en executief functioneren,

Cognitieve gedragstherapie en EMDR

IMG-20211116-WA0001.jpg

Bettina

Sinds 2021 werk ik samen met Jody Schoolpsychologie om alle kinderen zo goed mogelijk te helpen. Ieder kind verdient een passende en effectieve manier om te kunnen ontwikkelen. Dat is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Deze kinderen hebben daar even hulp bij nodig. Hierbij zou naar mijn mening plezier voorop horen te staan. Zo kan uw kind spelenderwijs werken aan zijn/haar ontwikkeling. Daarmee sluit ik aan bij Jody haar positieve manier van hulpverlening en ben ik heel blij met Jody te mogen samenwerken.


Sinds 2013 werk ik als muziektherapeut, in 2016 werd ik daarnaast ABA-trainer en in 2019 ben ik afgestudeerd als SI-therapeut.

 

In Zwolle is mijn praktijk voor muziektherapie als SI-therapie gevestigd en daarnaast bezoek ik verschillende locaties voor zowel het geven van therapie als het geven van advies aan leerkrachten en/of ouders.

Met heel veel plezier help ik alle kinderen en jongeren die baat hebben bij deze vormen van therapie. Plezier is naar mijn mening de grootste sleutel tot succes. Vanuit plezier kunnen kinderen ontzettend goed leren, omdat de motivatie tot actie en uitvoering zo hoog is. Ik kijk met graag naar de mogelijkheden en de behoefte van uw kind. Als het leren niet zo makkelijk gaat of als er iets anders dwars zit, dan kijk graag met u mee om te zien waar en waarom er gebeurt wat er gebeurt en werk ik graag mee aan een zo passend mogelijke oplossing voor uw kind. Door hier samen naar te kijken en hier een weg in te vinden kan u kind weer met veel plezier naar school gaan. Dit is voor mij het belangrijkste doel.

Contact

bettina@klankenzo.com

06 46 24 04 52

bottom of page